fredag, november 30, 2007

Jenny: Julklappar

Idag var det premiär! Första julklappen är inhandlad! Alla andra år har jag stressat och handlat det sista på självaste julafton. Sista veckan innan jul brukar jag få något desperat i blicken när jag inser att jag inte kan komma på något roligt att köpa till sambon. Men detta året ska det bli ändring!......

8 kommentarer:

Anna (Orka mera) sa...

Visst är det skönt att börja i tid! Jag har faktiskt handlat alla! Brukar försöka fixa det innan november är slut för att slippa värsta folkmassorna på stan. Maken får en start i Stockholm Marathon...hehe....

Anonym sa...

Vad handlade du??

Anonym sa...

skönt att vara ute i god tid! tänker också vara det iår :)

Anonym sa...

Tack!
Det känns faktiskt som burkidéen har fungerat för mig hittills.

Härligt att vara ute i tid med julklapparna. Jag har så gott som planerat eller köpt till alla utan killen... han är helt klart svårast!


Kram!
Filifjonkan (http:/www.metrobloggen.se/filifjonkan)

Jossan sa...

Jag brukar oxå försöka vara ute i god tid, det är så skönt att vara klar och sedan bara ta det lugnt sista veckorna med alla förberedelser. Jag som jobbar i butik får verkligen se vad julen kan stressa upp folk. Vissa lär sig aldrig=) Tex min käre pojkvän, springer runt som en yr höna nån dag innan jul och har inte en aning vad han ska köpa, thi hi, tur vi är olika=)
Trevlig helg!

Anonym sa...

Åh va skönt att du är ute i god tid. Det brukar jag också vara, vet inte vad som hände i år, jag vet bara en sak som jag ska köpa.. har inte ens en idé vad jag ska ge alla andra. :)

Sus sa...

Ja jag önskar att jag köpt någon julklapp! Men har alla kvar, kommer bli stressigt att hinna...
/Sus

Anonym sa...

Jag har oxå lyckats fixa några julklappar... *L* Ska slå in dom sen å plocka fram stakarna å greja lite... fast just nu fastnade jag jue på denna stolen igen... ;)