tisdag, januari 22, 2008

JENNY: Första Body Combaten på länge

Idag har jag äntligen varit på BODY COMBAT!! Av någon anledning har jag inte kommit iväg på ett par månader. Gillade denna releasen skarpt. Mycket sparkar precis som jag vill ha det. Bra musik och busenkel koreografi. Passet bäddar verkligen för att man ska kunna ta ut sig till 150 %. Undrar hur jag ska ta mig ur sängen imorgon? Först joggingen i måndags och nu detta. Träningsvärken kommer som ett brev på posten!

13 kommentarer:

Anonym sa...

Roligt! Jag vill tessta body combat.

j sa...

vad roligt det låter! bra musik kan verkligen få en att göra det där lilla extra!

Jossan sa...

Godmorgon. Body Combat är super skoj, bra oxå när det verkligen är enkel korrigrafi så man verkligen kan ta ut sig till max även om det är bland de första gångerna. Jag gillar inte om man varit på ett pass och så har man inte fått "jobba" pga det är så svårt att hänga med. Bra musik kan göra såå mycket med ens träningspepp=)

Anonym sa...

Håller HELT med dig! Det är verkligen gööör kul och jag gillar detta programmet mer än förra. Idag är det min tur att köra Body combat:) Ha en bra dag!

Anonym sa...

Jaså, busenkel koreografi, då kanske jag också vågar testa. :-P Känner för sån träning som inte kräver superextremt mycket tankeverksamhet.

Anonym sa...

Finns inget roligare än Body Combat!

Anonym sa...

Oj orientaliskt, vad spännande!! Gick det bra? :-D

Anonym sa...

Hejsan! Hur många dagar och timmar tränar ni egentligen per vecka i snitt? Ska sträva efter att bli lika duktiga som er! ;)

Anonym sa...

jag kommer också få en hyfsad träningsvärk imorn misstänker jag :D

Mjölksyra sa...

Sofia: Det måste du verkligen!

josefine. visst är det härligt när man är alldelles slut och tror man inte orkar mer och så kommer en skitbra låt och så orkas man lite till!!

Jossan. Håller med dig. känns nästan lite meningslöst att inte bli svettig för man bara koncentrerar sig var armar och ben befinner sig.

Sweetie: hade deu det bra på BC? Själv har jag grym träningsvärk!

Moa: Yes du vågar testa! Och jag garanterar att du kommer ha kul!

Fredrik; Body Combat rules!!!

Milla; det var superkul!!

Miss Xl: Jag kan bara tala för mig själv. jag tror det verkar mer än vad det är eftersom vi båda skriver. Jag själv tränar mellan 3 till 7 timmari veckan.

Sofia. visst känns det lite skönt med träningsvärk? Då kan man tänka på hur duktig man varit och att man ansträngt sig lite!

Anonym sa...

Jo baletten gick helt okej, men det är nog inte min grej har jag kommit fram till. det var ganska många som redan hade dansat så jag kände mig inte så bra haha ;) men jag gillar mer fartfylld dans som funk, afro osv. :) men det var kul.

Löpning & Livet sa...

Jag har funderat länge på att testa BC men det blir liksom inte av.. det är ju så mycket annat man ska hinna med.. :)

Mjölksyra sa...

Sofia: Sådant känns alltid pinsamt.

Andréa: Ja, ibland får man inte ihop det för det finns för mycket roligt. Men det är bättre dé än att inte hitta något roligt!