måndag, januari 28, 2008

JENNY:Träningsdagbok

Nu när man är en sådan bra löpare ;-) vill man ju gärna ha lite koll på sina framsteg och sätta upp framtida mål. Det hade varit kul med en träningsdagbok på nätet som ett komplement till bloggen.

De tre sidor som jag hittat är FunBeat, Shapelink och Jogg.se. Är det någon som har erfarenhet av dessa? Vilka rekomenderar ni och varför?

18 kommentarer:

Anna (Orka mera) sa...

Jag kör funbeat. Den är enkel och det är lätt att få statistik bakåt i tiden vad man tränat och hur mycket. Man kan hålla koll på sina kompisar, sätta upp mål mm. Dessutom finns en massa extrasaker som jag inte använder men säkert är bra :)

Löpning & Livet sa...

Jag gillar också funbeat bäst.. Mycket diagram och kurovr och grejs! :)

Em Löfgren sa...

jag kör på funbeat! enkel att fylla i, tydlig statisitk dr du kan välja om du vill se i lista/kalender/diagram!! de summerar även dina tider och sträckor och räknar ut snitthastighet och tid/km! mycket praktiskt! dessutom kan du lägga till träningsvänner och ha dem att "tävla mot" och du ser deras resultat! mycket skoj!! och så finns det ju massa forum att vara med i! =) om du reggar dig så säg till, då vill jagju ha dig/er på listan! !=)

Ebba sa...

Jag kör också på funbeat. Enkelt och roligt! :)

Anonym sa...

Jag kör på funbeat, det funkar kalas! Sen kan man ju "tävla" mot andra också!

Sofy sa...

Prinsen verkligen dyrkar shapelink och har förklarat hur fantastisk den är, och så är han också extremt kräsen vad det gäller system, internetsidor och sånt eftersom han är i branschen. Själv är jag ungefär där du är nu... i valet och kvalet...

Anonym sa...

Jag anväder Funbeat. Tycker den är enklast och lätt att fylla i :)

Anonym sa...

SHAPELINK ÄGER!!! :)

Prralin sa...

Jag diggar funbeat, enkelt och överskådligt!

Anonym sa...

Jag gillar också funbeat bäst! Enkelt att fylla i och gillar diagram. Många träningskompisar att hålla koll på;)

Anonym sa...

jag använder shapelink. Det är hur bra som helst. Du bestämmer själv hur detaljerat du vill rapportera din träning. Själv använder jag det för att se hur många timmar jag egentligen lägger på träningen. likaså hur långt jag har under hela månaden. Ett stort PLUS är att man kan rita in sina motionsrundor på kator och då få ut exakt hur långt man har motionerat. En mycket rolig finess :)

Anonym sa...

Låter skoj med träningsdagbok på nätet! Men för guds skull låt oss inte ha koll på varandras statistik, för det kommer ju för sjutton gå åt skogen om vi börjar tävla där också! Vi kommer kollapsa av överträning juu!! :-)

Anonym sa...

Kan ni inte börja köra funbeat och söka efter mig där (miss xl), skulle vilja ha er två som träningsinspiration där! :) Men tänker inte tävla med er där, ha ha ha. :)

Anonym sa...

Prova funbeat, tycker det är en bra sida, mycket statistisk och den är enkel, lättnavigerad och räknar ut bra!

Anonym sa...

jag använder funbeat, eller just nu ligger den mest på is. men den är enkel. men dom har avancerat lite nu så jag gillar den sidan

Anonym sa...

jag kör funbeat. En bra sida som är lätt att förstå sig på

Anonym sa...

Funbeat - allt är gratis, till skillnad från shapelink där man måste betala för att få blogga och se viss statistik :) Så jag har lagt ner shapleink och kör numer på funbeat!

Anonym sa...

Jag har lämnat funbeat till förmån för Shapelink. Mycket stabilare system och bättre upplägg. Jag tyckte även att statistiken var svåranvänd på Funbeat. Shapelinks statistik är ju ljusår före funbeats.

Antar att det är en smaksak..