tisdag, september 11, 2007

BILLE: Är detta sant om Linda Fodor och hennes man?

Man blir besviken isåfall!

http://www.expressen.se/nyheter/1.834770/kroppsbyggare-greps-pa-jobbet

7 kommentarer:

Anonym sa...

Jag är inte alls förvånad om det är sant. Saken är den att det är nästan omöjligt att bygga sig till sådana kroppar utan "hjälp på traven". Finner det ganska tragiskt att man ska dra träning som ska vara något så hälsoinspirerande och nyttigt till att handla om droger som bara förstör en själv. Men tyvärr förekommer det, vilket är så otroligt tråkigt.

Anonym sa...

väljer att tro att hon är oskyldig tills hon är dömd! men det ser onekligen mörkt ut....

Anonym sa...

Oavsett om hon är ren eller inte så måste hon ha vetat om att såna stora mängder preparat förvarades hemma hos henne, så helt oskyldig kan hon inte vara. Sorgligt men sant. Synd att det var just hon o Mats som har varit förebilder för så många.

Anonym sa...

Oj, vad ledsen man blir men jag väljer att inte tro på det, jag heller, förrän saken är klar. Hm,. det förekommer nog rätt mycket sådant också. Om det nu är sant så måste jag säga att det känns väldigt trist att det är en sådan "profil", som faktiskt har inspirerat många och varit en "idol" i fitnessvärlden. Illa. Aj aj*

Mjölksyra sa...

Jag vet inte vad jag själv tror...men som Anonym skriver här så kan hon ju bara inte missat att så stora mängder preperat förvarades hemma!!!!? Så även om hon själv inte tagit något vilket jag helst vill tro att hon inte har, så ser det ju ganska mörkt ut för henne ändå!!!?

Om jag har förstått det hela rätt så skrev Linda om att hon var oskyldig på sin blogg innan den togs bort!?? Jag hann aldrig läsa det och är verkligen nyfiken på vad hon skrev. Ingen som läste de?

Anonym sa...

Alla preparat syns inte i tester så visst kan hon visa rent trots att hon inte är det. Enligt vad jag förstod förvarades preparaten i kylväska. Tillväxthormon är ett exempel på ett preparat som måste förvaras svalt. Tillväxt hormon syns inte heller i tester såvida det inte finns något gaal dopingtest att jämföra med. Eftersom de senaste testerna på en svensk tävling var på Lucia Pokalen 2002 så lär det inte finnas något rent test som de kan jämföra med.

//Hannah

Anonym sa...

Underbar moral

http://sydsvenskan.se/malmo/article272655.ece