onsdag, september 19, 2007

BILLE: Vilken Fruktkick!

Sååå gott!

Saltå Kvarn Järna:
"Fruktkick bjuder på en underbar smakupplevelse. Mogna frukter som pressats direkt efter skörd, ger en riktig kick både vad gäller smak och vitaminer. Skonsamt framställd för att bibehålla de naturliga näringsämnena och frukternas egen smak och sötma."

6 kommentarer:

Anonym sa...

Saltå kvarn järna har faktiskt en massa ruskigt bra grejer, vad sugen jag blev på det där nu :) aldrig testat, men det låter gott

Anonym sa...

Låter gott, måste prova :D

Mjölksyra sa...

Sofia/Dagens Mat: Det har dom verkligen! Och precis som Jenny skrev i ett inlägg längre ner i bloggen, så har dom så jäkla snygga förpackningar att man blir sugen på att handla allt.

Sofia/Mayflower: Mycket gott! =)

Anonym sa...

den där drycken fick väldigt högt betyg (kanske högst) i ett test i tidningen topphälsa =) har själv aldrig provat..kanske borde..men är den inte dyr?

Mjölksyra sa...

Filibabba: Gott, men jo lite dyrt! Den lilla flaskan är på 0,2 L och den kostar ca 16 kr. Så man fyller ju kanske inte hela kylen med drycken.

Anonym sa...

Kanske lite sent svarat men googlade på produkten eftersom jag alltid börjar min morgon med just denna produkt. I vårat lite mindre samhälle så köper jag alltid upp lagret men lämnar 2st så andra har möjligheten att prova. Här kostar den 18kr/liten flaska.