fredag, september 14, 2007

BILLE: ELLE PULS

Sugen på att läsa om träning, skönhet och hälsa med en touch av Glamour??? Det är jag! Snart kommer ett rykande färskt nummer av tidningen Elle Puls! Håll utkik på tidningshyllorna 4 oktober!

Eller beställ den för en billigare peng och få hem den i brevlådan här: http://www.elle.se/ellepuls/index.html

5 kommentarer:

Anonym sa...

Åh, så glad jag blir!! DÅ slipper man kompromissa mellan modetidningar eller sportmagasin! :D Tack för tipset!!

Anonym sa...

hehe, tack, tar det som en komplimang :D
håller med jojo, nu slipper man vela lika mycket i fortsttningen, den där tidningen blev jag sugen på att läsa!

Anonym sa...

Protein ska man väl använda främst om man tränar mycket styrketräning har jag för mig. En sån där säck kostar 999 kr (det är rea nu), men är väl vanligare att man köper 1-2 kg istället. Ett kilo kostar just nu 119 kr på gymgrossisten.
Jag var själv väldigt skeptisk och tyckte att om man äter ordentlig mat så skulle väl det räcka. Haha, jag löjligförklarade alla polare som åt pulver och nu gör jag det själv! Galet!

Mjölksyra sa...

Jojjo, Sofia: Jag gillar den sköna blandningen med den där lite extra glamourkänslan i tidningen. Så jag ser verkligen framemot att få läsa det nya numret.

Johanna: Tack för tipset! Ska nog testa nån sort snart, och se om mina muskler kommer börja svälla! :-) Och så måste jag ju skärpa mig med styrketränignen och komma igång med den regelbundet först!

Puma sa...

elle puls är helt ok. inga direkta djupgående träningstips men kul med en crosstidning som blandar mode och träning. :-)