onsdag, december 12, 2007

BiLLe: Vad tycker du att jag ska träna idag?

Alltså, ja vet inte vad jag ska träna idag! Ska jag vara på hemmaplan och gå till gymmet igen och styrketräna & springa på löpband? Eller ska jag gå på Spinning 50 min (har inte varit på ett helt vanligt spinningpass sedan början av detta året)? Eller ska jag åka iväg lite längre och gå på ett Funk-pass och dansa loss? Eller göra något helt annat? Vad tycker du?





9 kommentarer:

Jossan sa...

Hej tjejen. Jag tycker du ska gymma=) Kör superset och sedan några intervaller på bandet, ett snabbt och effektivt pass som gör susen=)

Anonym sa...

Jag håller med öregående, tycker det låter bra :)

Anonym sa...

gå på funk, det ska jag göra :D

Anonym sa...

DANSA! :)

Anonym sa...

Dansa, dansa! Önskar jag också kunde, men är fortfarande sjuk. Så vad du än hittar på ikväll, träna lite åt mig också! :) / Sanna

Anna (Orka mera) sa...

Jag tycker du ska gå och spinna och säga till instruktören att inte göra armhävningar på styret :)

Mjölksyra sa...

Jossan & Sofia:
Lite blev det på gymmet idag! Och spinning efteråt! Men intervaller på bandet hade nog varit roligare än spinningen!

Mayflower, Kristin & Sanna:
Idag hade jag inte riktigt orken att ge mig iväg med bilen till danspaset. Hade det bara legat närmare så hade jag mer än gärna dansat idag! Man blir så glad av att dansa juu!

Anna:
Armhävningar hade varit heelt ok. Men det är dom jäkla frysningarna som typ kommer i varannan låt och hur många ggr som helst. Hur säger man till en instruktör att passet är kasst??

Anna (Orka mera) sa...

Frysningar är typ ute och förbi sedan massor av år... har dom ingen kritik-brevlåda, där du kan lägga en liten anonym lapp... Annars kan du ju alltid frågasätta vad syftet är med frysningarna. Alltid intressant att höra svaret...

Mjölksyra sa...

Anna:
Jag kan ju alltid föreslå att dom ska ha en kritikbrevlåda iallafall!

Jag visste inte ens att frysningar var ute sedan flera år tillbaka! Jag vet iallafall att jag varit irriterad under passen då det varit så många frysningar som återkommit hela tiden! Och långa!
Jag har försökt lite demonstrativt att inte göra hennes frysningar mer än under en låt. Men hon hade visst kvar dom ändå flera månader senare.

Det var verkligen en aha-upplevelse att läsa ditt inlägg om spinning.